Δείτε πλάνα από το Doom 4 παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Μια ματιά στο ακυρωμένο project της id
13 Ιουλίου 2022 20:05
Δείτε πλάνα από το Doom 4 παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Το YouTube κανάλι Noclip, το οποίο δημιουργεί εδώ και χρόνια ποιοτικά ντοκιμαντέρ για βιντεοπαιχνίδια, μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το ακυρωμένο Doom 4 παιχνίδι της id Software, το οποία δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι σήμερα.

Το βίντεο αφορά τη δημιουργία του Doom (2016), ξεκινώντας ωστόσο με ματιά στο Doom 4 που έμελλε να ακυρωθεί, κάνοντας χώρο για την εμπειρία που έφτασε τελικά στα ράφια των καταστημάτων. Συγκεκριμένα, βλέπουμε δύο gameplay αποσπάσματα.

Στο πρώτο παρουσιάζεται η μάχη με ένα imp, χρησιμοποιώντας το θρυλικό shotgun της σειράς. Η όλη αναμέτρηση μοιάζει πολύ πιο αργή σε σχέση με το ταχύτατο DOOM (2016), ενώ και το εικαστικό είναι πιο ρεαλιστικό, σε σχέση πάντα με την πιο over the top θεαματική και αιματηρή προσέγγιση του τελικού τίτλου. Το δεύτερο απόσπασμα είναι εξαιρετικά σύντομο και δείχνει μια melee μάχη, η οποία ολοκληρώνεται με έναν αιματηρό τρόπο.

Για την ιστορία, σε ένα προηγούμενο βίντεο του Noclip για το Doom, ο παραγωγός του ακυρωμένου project είχε εξηγήσει πως η ανάπτυξή του ακυρώθηκε γιατί έμοιαζε υπερβολικά με κλώνο του Call of Duty χωρίς προσωπικότητα. Ωστόσο, το κανάλι αποφάσισε να αναρτήσει για τα πλάνα, στο πλαίσιο της αποστολής του για τη διατήρηση της gaming ιστορίας.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.