Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Company of Heroes 3 αποκαλύφθηκε

Τον Νοέμβριο η επιστροφή της σειράς
13 Ιουλίου 2022 14:55
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Company of Heroes 3 αποκαλύφθηκε

H Sega και η Relic Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Company of Heroes 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτόν τον Νοέμβριο για το PC. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το παιχνίδι θα έχει τέσσερα playable factions, δύο διαφορετικά campaign στο launch, με το πρώτο να λαμβάνει χώρα στην Ιταλία και το δεύτερο στη Βόρεια Αφρική.

Τα δύο campaigns θα εισάγουν επίσης τους νέους μηχανισμούς στους παίκτες, όπως το “side armor, την ανάκτηση των οχημάτων και άλλους μηχανισμούς”. Επιπροσθέτως, ο τίτλος θα περιλαμβάνει αρκετές νέες καινοτομίες όπως το tactical pause και τον δυναμικό χάρτη στο campaign.

Τα commands στο παιχνίδι θα φαίνονται αρκετά οικεία στους παίκτες που έχουν ασχοληθεί παλιότερα με τα Total War και εκτός από αυτό, θα μπορείτε να διακόψετε τα supplies των αντιπάλων καταλαμβάνοντας το έδαφός τους. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δική σας αεροπορική υποστήριξη σε πολλές αποστολές ή να κατεδαφίσετε εκείνες των εχθρών σας.

Επιπροσθέτως, το campaign καθοδηγείται από μία ιστορία και χαρακτήρες που περιλαμβάνει τοπικούς αντάρτες- μαχητές για πρώτη φορά και έρχεται σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές RTS αποστολές και set pieces όπως αυτά των Avelino και Monte Cassino.

Αν ανυπομονείτε να πάρετε στα χέρια σας το παιχνίδι, να σας υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει ανοίξει ήδη ένα test που μπορείτε να συμμετάσχετε και να παίξετε μία αποστολή από το African Operation campaign.

Το Company of Heroes 3 θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.