Myth: Ο διάσημος Twitch streamer αποχωρεί από την πλατφόρμα (BINTEO)

Αφήνει πίσω το Twitch και παίρνει μεταγραφή - "Αυτή είναι η απόφασή μου" δηλώνει
12 Ιουλίου 2022 15:59
Myth: Ο διάσημος Twitch streamer αποχωρεί από την πλατφόρμα (BINTEO)

Με κάθε επισημότητα ο πασίγνωστος Twitch streamer, Ali "Myth" Kabbani αποχωρεί από τη διάσημη πλατφόρμα, σε ανακοίνωση που έκανε μέσα από τις social media σελίδες του. Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους streamers εκεί έξω στις κοινότητες των Fortnite και Valorant. 

Αφήνει πίσω το Twitch καθώς το YouTube Gaming τον τσίμπησε από την μωβ πλατφόρμα, σημειώνοντας μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή. Πρόκειται για ένα από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας streaming κοινότητας που μετακομίζουν από το Twitch στο YouTube όπως οι TimTheTatman, Ludwig, DrLupo, Dr. Disrespect και CouRage, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους. To ίδιο συνέβη μόλις την περασμένη εβδομάδα με την LilyPichu, η οποία υπέγραψε με αποκλειστικό συμβόλαιο στο YouTube, ενώ στις αρχές του 2020 η "Valkyrae" -πρώην σταρ του Twitch- είχε πάρει μεταγραφή από την μωβ στην κόκκινη πλατφόρμα. 

Δείτε το βίντεο ανακοίνωσης του "Myth": 

Το Twitch από την πλευρά του ευχαρίστησε δημόσια τον Myth για την συνεργασία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. 

Να αναφέρουμε πως ο Myth έχει ήδη μια αρκετά γερή βάση συνδρομητών με πάνω από 4.5 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι του στο YouTube, αν και το Twitch κανάλι του αριθμούσε πάνω από 7 εκατομμύρια followers. 

Tags: