Test Drive Unlimited Solar Crown: Το νέο trailer μάς προσκαλεί να οδηγήσουμε ‘μαζί’

“Together We Drive”
11 Ιουλίου 2022 16:18
Test Drive Unlimited Solar Crown: Το νέο trailer μάς προσκαλεί να οδηγήσουμε ‘μαζί’

Η publishing εταιρία Nacon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για τον επερχόμενο open world racing τίτλο της Test Drive Unlimited Solar Crown. Το εν λόγω βίντεο έχει τίτλο “Together We Drive” και παρόλο που δεν περιλαμβάνει νέα gameplay πλάνα, προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία αυτοκίνησης.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Test Drive Unlimited Solar Crown βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την KT Racing και υπόσχεται μια εμπειρία οδήγησης και lifestyle που δε συγκρίνεται με τίποτα. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι διατηρεί το DNA των πρώτων κεφαλαίων της σειράς, εκσυγχρονίζοντάς το για το σήμερα. Έτσι, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν progress με όποιον τρόπο επιθυμούν, ενώ το open championship concept επιστρέφει επίσης.

Μεταξύ άλλων, ο τίτλος θα διαθέτει αυτοκίνητα από τις Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge και Bugatti, με τους παίκτες να πρέπει πρώτα να «δουλέψουν» σκληρά για να τα αποκτήσουν. Φυσικά, πέρα από την οδήγηση θα υπάρχει και αρκετή παραμετροποίηση και μάλιστα όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για τα avatars των παικτών. Φυσικά, highlight είναι ο ανοιχτός κόσμος, για τον οποίο αυτή τη φορά έχει επιλεχθεί το Χονγκ Κονγκ, με την KT Racing να υπόσχεται μια τεράστια και ζωντανή τοποθεσία με κλίμακα 1:1.

Το Test Drive Unlimited: Solar Crown αναμένεται το 2023 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS5, Xbox Series X|S και Switch.

Δείτε το νέο του trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.