Το ιδιαίτερο Psychonauts 2 της Double Fine θα έρθει επιτέλους και σε retail μορφή

Αποκτώντας μάλιστα και συλλεκτική έκδοση
10 Ιουλίου 2022 14:33
Το ιδιαίτερο Psychonauts 2 της Double Fine θα έρθει επιτέλους και σε retail μορφή

Περίπου ένα χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία, το ιδιαίτερο Psychonauts 2 της Double Fine, το οποίο είχε πέντε υποψηφιότητες στα The Game Awards, αποσπώντας διακρίσεις στα Golden Joystick Awards και Game Developers Choice Awards, αποκτά επιτέλους και retail κυκλοφορία!

Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει ετοιμάσει δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη είναι η Motherlobe Edition που θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων στις 27 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την publishing εταιρία Skybound Games και με τιμή $69.99. Πρόκειται για τα απλά retail αντίτυπα για τις Xbox κονσόλες και το PS4, τα οποία θα περιλάβουν εντός και μερικές κάρτες με εικαστικό, αυτοκόλλητα και εξώφυλλο που αλλάζει.

Η δεύτερη retail έκδοση είναι η Collector's Edition που έρχεται στην αγορά για τις Xbox κονσόλες και το PS4 σε συνεργασία με την iam8bit. Το πακέτο θα κοστίζει $129.99 και θα περιλαμβάνει ένα σετ με αποκλειστικά pins, δύο αφίσες, τόσο το Psychonauts 2 όσο και το πρώτο Psychonauts σε δίσκο, το soundtrack και άλλα καλούδια. Η Collector's Edition δε θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, αλλά κάποια άλλη στιγμή μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της Double Fine, καθώς και το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για να συνοδεύσει την ανακοίνωση.

Για την ιστορία, στο review του για τους Unboxholics, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε γράψει:

Μια στο τόσο έρχεται ένα παιχνίδι που σου υπενθυμίζει τις απύθμενες δυνατότητες αυτού του μέσου. Ένα παιχνίδι που ξεφεύγει από τα καλούπια της βιομηχανίας και “ξεδιπλώνεται” χωρίς χαλινάρια σε κάτι αυθεντικά δικό του. Με μια γιγάντια καρδιά και αστείρευτη φαντασία, το Psychonauts 2 δε σταματάει να εκπλήσσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του. Ένα σύγχρονο κλασικό παραμύθι. 

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.