Το Hell is Us είναι το νέο παιχνίδι από τον Jonathan Jacques-Bellêtete των Deus Ex (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τίτλος φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 και υπόσχεται μία δυνατή εμπειρία
09 Ιουλίου 2022 15:42
Το Hell is Us είναι το νέο παιχνίδι από τον Jonathan Jacques-Bellêtete των Deus Ex (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης καλοκαιρινής παρουσίασης της Nacon δόθηκαν στη δημοσιότητα νέα πλάνα από το “Hell is Us”. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που φτιάχνεται από την Rogue Factor, με τον πρώην art director της Eidos Montreal, Jonathan Jacques-Belletête, να έχει το ρόλο ως creative director. Εκείνος, έχει δουλέψει σε αρκετά ΑΑΑ παιχνίδια, όπως τα Deus Ex: Human Revolution και Mankind Divided, καθώς και στο Marvel's Guardians of the Galaxy.

Στα νέα πλάνα που θα δείτε παρακάτω, ο Jacques-Bellêtete παίρνει τη σκυτάλη και μιλάει για τον τίτλο, ο οποίος υπόσχεται να σας συνεπάρει με ένα ιδιαίτερο melee combat gameplay, αλλά και με την εξερεύνησή του.

Το παιχνίδι περιγράφεται ως ένα action adventure που διαδραματίζεται μέσα σε μια χώρα, εν μέσω ενός εμφυλίου πολέμου, όπου ο κύριος χαρακτήρας θα πολεμήσει ενάντια σε πολλά πλάσματα που προκαλούνται από ένα μυστηριώδες γεγονός, που οι κάτοικοι αποκαλούν "The Calamity". Εσείς, καλείστε να χρησιμοποιήσετε ειδικά όπλα και ιδιαίτερο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσετε αυτά τα τέρατα, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα.

Το Hell is Us φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 και αναμένεται για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσα στο 2023.

Tags: