Το story trailer του The Devil in Me σάς καλεί σε ένα φρικιαστικό ξενοδοχείο

Κάντε υπομονή μέχρι το φθινόπωρο
07 Ιουλίου 2022 19:36
Το story trailer του The Devil in Me σάς καλεί σε ένα φρικιαστικό ξενοδοχείο

Η Bandai Namco άνοιξε μόλις τώρα τα χαρτιά της με το 4ο κεφάλαιο του The Dark Pictures Anthology. Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer από το “The Devil in Me”, το οποίο σηματοδοτεί το τελευταίο μέρος της 1ης σεζόν, της ανθολογίας της Supermassive Games.

Το νέο βίντεο μάς δίνει μια καλύτερη ματιά στους κεντρικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, οι οποίοι στην αρχή του trailer επισκέπτονται ένα ξενοδοχείο που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει την κεντρική τοποθεσία της ιστορίας. Αξίζει να αναφερθεί, πως πρωταγωνίστρια του τίτλου θα είναι η υποψήφια για Όσκαρ, Jessie Buckley.

Παρ’ όλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που μια υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών. Αν δεν το γνωρίζατε ο Rami Malek, ο βραβευμένος με Όσκαρ για το ρόλο του ως Freddie Mercury, στο Bohemian Rhapsody, είχε παίξει σε παλιότερο παιχνίδι του στούντιο, στο Until Dawn.

Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Δείτε το story trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.