Νέα συλλεκτική έκδοση για το Nintendo Switch OLED στα χρώματα του Splatoon 3

Καταφθάνει μαζί με άλλα Splatoon 3 καλούδια
07 Ιουλίου 2022 08:05
Νέα συλλεκτική έκδοση για το Nintendo Switch OLED στα χρώματα του Splatoon 3

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου αποκλειστικού τίτλου του Nintendo Switch, Splatoon 3, ο ιαπωνικός κολοσσός μόλις ανακοίνωσε μια νέα συλλεκτική έκδοση της υβριδικής κονσόλας.

Συγκεκριμένα, στις 26 Αυγούστου θα καταφθάσει στην αγορά μια limited edition Switch OLED κονσόλα στα χρώματα του Splatoon 3. Αυτή θα έχει neon Joy-Cons σε μωβ και λαχανί χρώμα, τα οποία μάλιστα θα έχουν και Splatoon εικαστικό. Ομοίως, το dock της κονσόλας θα έχει και αυτό ένα παρόμοιο εικαστικό, με μια μεγάλη και άκρως χαρακτηριστική πιτσιλιά χρώματος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση για μια πιο χορταστική ματιά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί πως πέρα από το συλλεκτικό OLED Switch, η Nintendo θα συνοδεύσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 9 Σεπτεμβρίου και με μερικά ακόμη ειδικά καλούδια. Αναλυτικότερα, την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και ένα Pro Controller στα χρώματα του Splatoon 3, καθώς και μια επίσημη θήκη μεταφοράς, ομοίως στα χρώματα του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, το Splatoon 3 θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο single-player campaign, στο οποίο οι παίκτες θα παλεύουν με τα Octarians στη νέα πόλη Splatsville, για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει με την επανεμφάνιση των θηλαστικών. Παράλληλα, θα επιστρέψει ανανεωμένο το Salmon Run co-op mode του Splatoon 2, ενώ δε θα λείπει φυσικά το χαρακτηριστικό 4x4 multiplayer Turf War.