Το battle royale του My Hero Academia αποκαλύπτεται πλήρως στο νέο trailer του

Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε σύντομα μέσα από την closed beta
02 Ιουλίου 2022 15:39
Το battle royale του My Hero Academia αποκαλύπτεται πλήρως στο νέο trailer του

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer του My Hero Academia: Ultra Rumble, το οποίο φαίνεται πως άλλαξε ονομασία και πλέον ακούει στο όνομα, “My Hero Ultra Rumble”. Το battle royale παιχνίδι θα επιτρέψει στους παίκτες να πάρουν τον έλεγχο των ηρώων του shonen anime, συμπεριλαμβανομένων των Izuku "Deku" Midoriya, Katsuki Bakugo, Shoto Todoroki, Tomura Shigaraki, Himiko Toga, Dabi και All Might.

Το battle royale παιχνίδι θα επιτρέπει σε εσάς και σε άλλους 23 παίκτες να μπείτε στις αρένες και να αναμετρηθείτε μεταξύ σας, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να είστε ομάδα με άλλους δύο, αν το επιθυμείτε. Μάλιστα, το στιλ στις μάχες, αλλά και το lore θα είναι βασισμένα από τη σειρά.

Τα πλεονεκτήματα όπως το strength, το support και το disruption θα είναι εντελώς διαφορετικά ανάλογα με την "ιδιορρυθμία" του κάθε χαρακτήρα. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη κάποια “Skill Cards” που θα ενισχύουν σημαντικά τη δύναμή σας και είναι το κλειδί για να βγείτε νικητές.

Αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι θα ακολουθήσει το free to play μοντέλο.

Η εταιρία σημείωσε ότι σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο μέσα από την closed beta.

Το My Hero Ultra Rumble θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για τα PS4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.