Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το One Piece Odyssey (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ένα developer diary
30 Ιουνίου 2022 20:42
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το One Piece Odyssey (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από το One Piece Odyssey, στο οποίο βλέπουμε την ομάδα ανάπτυξης να μιλάει για τον επερχόμενο τίτλο. “Γνωρίστε την ομάδα πίσω από το παιχνίδι” μάς λέει η εταιρία μέσα από ένα developer diary που διαρκεί περίπου 12 λεπτά.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το βίντεο ο παραγωγός, Katsuaki Tsuzuki, ο συνθέτης Motoi Sakuraba και άλλα μέλη της ομάδας, σας δίνουν μια καλύτερη και πιο λεπτομερή ματιά από τον τίτλο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Το One Piece Odyssey αναμένεται μέσα στη χρονιά για τις PlayStation και τις Xbox κονσόλες, καθώς και για το PC (Steam).