Το Code: To Jin Yong είναι ένα RPG πολεμικών τεχνών και εντυπωσιάζει με την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης του PUBG: Mobile φτιάχνει ένα νέο AAA τίτλο
29 Ιουνίου 2022 10:11
Το Code: To Jin Yong είναι ένα RPG πολεμικών τεχνών και εντυπωσιάζει με την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lightspeed Studios ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο AAA open world RPG παιχνίδι, το οποίο ονομάζεται Code: To Jin Yong, που φτιάχνεται με την Unreal Engine 5. Προηγουμένως, το στούντιο είχε δουλέψει σε γνωστά παιχνίδια, όπως το PUBG: Mobile και το Apex Legends: Mobile και με το νέο του project, υπόσχεται μία τεράστια και πλούσια εμπειρία, στον κόσμο των πολεμικών τεχνών.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο τίτλος είναι βασισμένος στα μυθιστορήματα “Wuxia” του θρυλικού Jin Yong. Τα Wuxia, μάλιστα, αποτελούν τη βάση για περισσότερες από 90 τηλεοπτικές σειρές, κόμικς και παιχνίδια, όπως το Jade Empire της Bioware και το Heavenly Sword της Ninja Theory.

Το παιχνίδι θα δώσει νέα πνοή στις κλασικές ιστορίες, με τεχνολογία επόμενης γενιάς. Οι ρεαλιστικές ερμηνείες των χαρακτήρων του Code: To Jin Yong θα παραμείνουν πιστές στα αυθεντικά μυθιστορήματα, θα τιμούν τα στοιχεία του Wuxia και θα είναι προσαρμοσμένες με σύγχρονη αισθητική. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει μία συναρπαστική ιστορία με αρκετό σασπένς, μυστήριο και εξερεύνηση.

Η μάχη του παιχνιδιού θα περιέχει και μαγεία, ενώ η Tencent Games υπόσχεται ότι θα είναι ένας φόρος τιμής στον αείμνηστο συγγραφέα.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Code: To Jin Yong, αλλά ούτε και σε ποιες πλατφόρμες. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.