Φούντωσαν οι φήμες για νέο Nintendo Direct σε μερικά εικοσιτετράωρα

Ο Ιούνιος θα φιλοξενήσει ένα ακόμη gaming σόου;
26 Ιουνίου 2022 16:25
Φούντωσαν οι φήμες για νέο Nintendo Direct σε μερικά εικοσιτετράωρα

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Nintendo πραγματοποίησε ένα νέο Direct αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στο Xenoblade Chronicles 3, το οποίο κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δε θα είναι το μόνο Direct του Ιουνίου, αφού η ιαπωνική εταιρία φημολογείται έντονα πως ετοιμάζει μια ακόμη παρουσίαση για το τέλος του μήνα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Nacho Requena, editor του ισπανικού gaming περιοδικού Manual τόνισε σε μια μετάδοση στο Twitch πως έχουν φτάσει στα αυτιά του πληροφορίες για ένα νέο Nintendo Direct στις 28 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Nacho, το εν λόγω σόου θα εστιάσει σε παιχνίδια αξιοσημείωτων publishers και third-party εταιριών, με λιγότερες ανακοινώσεις από την ίδια τη Nintendo.

Μάλιστα, τόνισε πως το Direct θα φιλοξενήσει και κάποια ανακοίνωση που σχετίζεται με τη σειρά Persona. Είναι πολύ πιθανό πως μετά την άφιξη στο Xbox που ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σόου της Microsoft, τα λατρεμένα JRPGs της ATLUS θα βρουν το δρόμο τους και στην υβριδική κονσόλα. Επιπροσθέτως, ο Nacho έχει ακούσει πως στο Direct θα ανακοινωθεί και η μεταφορά ενός μεγάλου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια, με πολλούς fans να πιστεύουν πως αναφέρεται στο Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Nacho είναι το δεύτερο μέλος της βιομηχανίας που κάνει λόγο για Nintendo Direct μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού και η Alanah Pearce της Sony Santa Monica ανέφερε πως άκουσε κάτι αντίστοιχο, αλλά για τις 29 Ιουνίου.