Σάρωσε σε τηλεθέαση το Summer Game Fest – Ραντεβού τον Αύγουστο στην gamescom 2022

Επίσημα στατιστικά για το σόου του Geoff
23 Ιουνίου 2022 18:08
Σάρωσε σε τηλεθέαση το Summer Game Fest – Ραντεβού τον Αύγουστο στην gamescom 2022

Το Summer Game Fest αρχίζει πλέον να καθιερώνεται ως το νέο σπίτι των καλοκαιριών gaming εκδηλώσεων, με τον Geoff Keighley να ανακοινώνει τώρα πως το εναρκτήριο σόου που παρουσίασε στις 9 Ιουνίου πέτυχε τηλεθέαση ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, πάνω από 27 εκατομμύρια games παρακολουθήσαν την παρουσίαση, στην είπαμε είδαμε για πρώτη φορά gameplay από το Call of Duty Modern Warfare 2, την αποκάλυψη του The Last of Us Part Ι, καθώς και παιχνίδια όπως τα Street Fighter 6, The Callisto Protocol κ.α. Πρόκειται για αύξηση 8% σε σχέση με το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2021.

Επιπροσθέτως, το μέγιστο ταυτόχρονων θεατών παγκοσμίως ξεπέρασε τα 2.5 εκατομμύρια, ενώ το σόου είχε συνολικά πάνω από 6000 co-streamers. Τέλος, οι σχετικές συζητήσεις στο Twitter αυξήθηκαν κατά 100% σε σχέση με πέρυσι, οδηγώντας και σε άνοδο 69% του hashtag των The Game Awards.

Τώρα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο φινάλε του Summer Game Fest με την gamescom 2022. Η τεράστια ευρωπαϊκή gaming έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά φέτος, μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάζει ο Geoff.

Για την ιστορία, το Summer Game Fest αναμένεται να επιστρέψει το 2023, με ένα event τόσο φυσικής παρουσιάς όσο και digital event τον Ιούνιο.