Xenoblade Chronicles 3: Όλα όσα είδαμε και μάθαμε από το ειδικό Direct

H παρέα των Noah και Mio έρχεται στο Nintendo Switch στις 29 Ιουλίου
22 Ιουνίου 2022 22:56
Xenoblade Chronicles 3: Όλα όσα είδαμε και μάθαμε από το ειδικό Direct

Πιστή στο ραντεβού της η Nintendo με τη διεξαγωγή του ειδικού Direct αφιερωμένου εξολοκλήρου στο πολυαναμενόμενο Xenoblade Chronicles 3, εκεί όπου μάθαμε περισσότερα για τον αποκλειστικό τίτλο του Switch που έρχεται τον Ιούλιο. 

Μέσα σε αυτό και ειδικά για τους λάτρεις του franchise θα μάθετε περισσότερα για την πλοκή και τα προφίλ των πρωταγωνιστών. Δίνεται επίσης μια ματιά στον μεγάλο ανοικτό κόσμο του τίτλου και τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσετε στο ταξίδι σας. 

Ακόμη, το Xenoblade Direct προχώρησε σε λεπτομέρειες γύρω από το gameplay του νέου RPG της Monolith Soft, τι νέο φέρνει αλλά και τις ομοιότητες με τα προηγούμενα του franchise. Παρουσιάστηκαν και τα character classes όπως τα Swordfighter, Zephyr, Medic Gunner, Tactician, Heavy Guard και Ogre, τα οποία μπορούν να αλλάξουν και να ανεβαίνουν τα στατιστικά τους εν μέσω του παιχνιδιού. 

Μερικά από τα επιπλέον gameplay χαρακτηριστικά του θα είναι το fast travel, τα quest routes και η δυνατότητα να αλλάζετε τον χρόνο. 

Δείτε το νέο teaser trailer του Xenoblade Chronicles 3: 

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις έγινε γνωστό και το Expansion Pass του Xenoblade Chronicles 3 που θα κοστίζει $30 και θα προσφέρει τέσσερις φουρνιές DLC, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο story. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε και να τα απολαύσετε στο Direct παρακάτω. 

To Xenoblade Chronicles 3 θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch