Κάποτε υπήρχε και το remake των Tony Hawk’s Pro Skater 3+4, αλλά όχι πια

Τα σχέδια τελικά κατέρρευσαν
21 Ιουνίου 2022 12:58
Κάποτε υπήρχε και το remake των Tony Hawk’s Pro Skater 3+4, αλλά όχι πια

Ο Tony Hawk επιβεβαίωσε πως κάποτε υπήρχαν στα σκαριά και οι remake εκδόσεις των Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 παιχνιδιών, αλλά τα πλάνα άλλαξαν. Συγκεκριμένα, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το remake των δύο πρώτων τίτλων το 2020, η Activision είχε στα σκαριά και τα επόμενα δύο παιχνίδια, αλλά τελικά όλα κατέρρευσαν όταν η εταιρία συγχώνευσε την Vicarious Visions στην Blizzard.

Η δήλωση αυτή ήρθε μέσα από ένα livestream στο Twitch, με τον Tony Hawk να συζητάει για την απόφασή του να εγκαταλείψει όλα τα σχέδια που είχε για περισσότερα remakes.

Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο. Ακόμη και μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του Tony Hawk's Pro Skater 1+2, πηγαίναμε για τα 3+4. Και μετά, η Vicarious Visions “απορροφήθηκε” κάπως και μετά έψαχναν για άλλους προγραμματιστές. Τελικά, όλο αυτό τελείωσε αργότερα.

Σύμφωνα με τον Hawk, η Activision δεν εντυπωσιάστηκε τελικά με τις προτάσεις που έλαβε για περαιτέρω παιχνίδια του THPS, οπότε το project δεν προχώρησε περαιτέρω.

Η αλήθεια είναι ότι η Activision προσπαθούσε να βρει κάποιον να κάνει το 3+4, αλλά απλά δεν εμπιστεύονταν κανέναν όπως την Vicarious Visions. Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να το επαναφέρω. Ποιος ξέρει; Ίσως όταν κάτσει όλη η σκόνη, να βρούμε μία λύση. Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάναμε 1+2, 20 χρόνια μετά.

Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα δεν πήγαν καλά γιατί δεν βρέθηκε κάποιο άλλο στούντιο για να το αναλάβει. Ωστόσο, ίσως να υπάρχει μία μικρή ελπίδα στο τούνελ, κάποια άλλη στιγμή, στο μέλλον.