Οι δημιουργοί του Witcher δίνουν δωρεάν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο κατάστημά τους

Προσφορά για λίγες ώρες ακόμη
17 Ιουνίου 2022 21:00
Οι δημιουργοί του Witcher δίνουν δωρεάν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο κατάστημά τους

Το gog.com, το ψηφιακό κατάστημα της CD Projekt των The Witcher και Cyberpunk 2077, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του, με προσφορές έως και 90% σε πάνω από 3500 παιχνίδια. Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου και για να το γιορτάσει, η πολωνική εταιρία αποφάσισε να χαρίσει και ένα παιχνίδι στους gamers, όπως συνηθίζει κάθε φορά που ξεκινά νέες εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, η εταιρία καλεί τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο newsletter του gog.com μέσα στις επόμενες 70 ώρες για να λάβουν εντελώς δωρεάν το BEAUTIFUL DESOLATION. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2020 από την The Brotherhood και είναι ένα ισομετρικό adventure που λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον.

Αναλυτικότερα, ο τίτλος καλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν ένα μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον, να λύσουν γρίφους, να συναντήσουν νέους φίλους και να κάνουν ισχυρούς εχθρούς, να μεσολαβήσουν σε συγκρούσεις και παλέψουν για τη ζωή τους, καθώς ξετυλίγουν τα μυστικά ενός ιδιαίτερου κόσμου.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση, ενώ σε περίπτωση που σας έκλεισε το μάτι, μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το BEAUTIFUL DESOLATION πατώντας εδώ.

Tags: