Το survival-φαινόμενο Valheim έρχεται στο Game Pass για PC και Xbox κονσόλες

Θα κάνει το ντεμπούτο του στα Xbox ως χρονική αποκλειστικότητα
14 Ιουνίου 2022 22:03
Το survival-φαινόμενο Valheim έρχεται στο Game Pass για PC και Xbox κονσόλες

Μπορεί το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 να ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες, αλλά η Microsoft δε σταματά τις ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, η εταιρία διοργάνωσε μια ακόμη συμπληρωματική παρουσίαση, το Xbox Games Showcase Extended 2022 που ξεκίνησε με μια αποκάλυψη που αφορά το Valheim.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Coffee Stain Studios έκανε γνωστό πως το Valheim θα έρθει επιτέλους και στις κονσόλες, ξεκινώντας με τα Xbox One και Xbox Series X|S όπου και θα κάνει το ντεμπούτο του ως χρονική αποκλειστικότητα την Άνοιξη του 2023. Μάλιστα, το παιχνίδι θα ενταχθεί και στον κατάλογο της συνδρομητική υπηρεσίας Xbox Game Pass, τόσο για τις κονσόλες όσο και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ξεκινώντας με το PC Game Pass αυτό το φθινόπωρο.

Αυτό σημαίνει πως σύντομα οι PC gamers που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν με σχετικά χαμηλό κόστος μέσα από την υπηρεσία της εταιρίας. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση της άφιξης του Valheim στο Xbox Game Pass.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Valheim είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης για έναν έως δέκα παίκτες, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν procedurally-generated κόσμο, εμπνευσμένο από την εποχή των Βίκινγκ. Όταν πρωτοεμφανίστηκε κατάφερε να γίνει viral και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, παρόλο που βρίσκεται ακόμη σε early access μορφή.

Για την ιστορία, και η ομάδα των Unboxholics δοκίμασε τον τίτλο, σε ένα 9ώρο live stream που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.