Η Kojima Productions καθησυχάζει τους PlayStation fans μετά την ανακοίνωση του Xbox τίτλου

"Τα έχουμε ακόμη καλά με το PlayStation" αναφέρει η εταιρία του Hideo Kojima
13 Ιουνίου 2022 19:06
Η Kojima Productions καθησυχάζει τους PlayStation fans μετά την ανακοίνωση του Xbox τίτλου

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Hideo Kojima ετοιμάζει αποκλειστικό παιχνίδι με το Xbox, υπήρξαν αντιδράσεις από μερίδα των fans του PlayStation.

Αυτό οδήγησε την Kojima Productions να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τα social media της και να ξεκαθαρίσει την ανεξαρτησία της ως στούντιο αλλά και το πως οι σχέσεις της με το PlayStation παραμένουν καλές

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Μετά τη ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τη Microsoft με τη χρήση της cloud τεχνολογίας, πολύς κόσμος μας ρώτησε για τη συνεργασία μας με τη Sony Interactive Entertainment. Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε επίσης να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με το PlayStation. 

Σε δεύτερο tweet η Kojima Productions θέλησε να τονίσει πως αποτελεί ακόμη ένα ανεξάρτητο στούντιο και πως δραστηριοποιείται όχι μόνο σε παιχνίδι αλλά και σε ταινίες και σειρές: 

Ως ένα ανεξάρτητο δημιουργικό στούντιο, η Kojima Productions θα συνεχίζει να βρίσκει δημιουργίες για τους fans της. Θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε διάφορες δυνατότητες με παιχνίδια, ταινίες και μουσική μέσα από πλατφόρμες που εξελίσσονται με το χρόνο και την τεχνολογία. Ανυπομονούμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε. 

Οι αντιδράσεις προήρθαν κυρίως από το γεγονός πως η Kojima Productions και ο Hideo Kojima διατηρούν στενή σχέση από το Death Stranding, το οποίο είναι αποκλειστικό του PlayStation, ενώ οι σχέσεις του Kojima με το μπλε brand κρατάνε πολύ πριν τη δημιουργία του δικού του στούντιο.