Call of Duty: Θα έχει το νέο Modern Warfare 2 αποστολή σαν την αμφιλεγόμενη "No Russian";

Η Infinity Ward που αναπτύσσει τον τίτλο απαντά σε ένα μεγάλο ερώτημα των fans
12 Ιουνίου 2022 12:54
Call of Duty: Θα έχει το νέο Modern Warfare 2 αποστολή σαν την αμφιλεγόμενη "No Russian";

Όταν το "πρώτο" Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε το 2009 είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο για την αμφιλεγόμενη αποστολή "No Russian". Σε αυτήν ο παίκτης έπαιρνε το ρόλο ενός τρομοκράτη που μαζί με άλλους διέπραττε ένα μακελειό με εκατοντάδες νεκρούς σε αεροδρόμιο της Ρωσίας. 

Η αποστολή έμεινε ως έχει στη remastered βερσιόν που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, αλλά το ερώτημα για τους fans παραμένει εάν στο reboot κεφάλαιο με τίτλο "Call of Duty: Modern Warfare II" που αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, δούμε μια παρόμοια αποστολή. 

O game director Jack O'Hara της Infinity Ward, που αναπτύσσει τον τίτλο, μίλησε στο GamesBeat για το ενδεχόμενο αυτό και επιβεβαίωσε ότι δε θα υπάρχει αποστολή τύπου "No Russian" στο νέο Modern Warfare 2.

Όπως τονίζει δεν είναι γιατί διστάζουν να βάλουν κάτι πιο προκλητικό στην πλοκή του τίτλου αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο επειδή δεν ταίριαζε στην ιστορία που ήθελαν να διηγηθούν αυτή την φορά: 

Είμαστε συνειδητοποιημένοι σχετικά με το τι θα βάλουμε . Αν πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί την ιστορία ή εξυπηρετεί αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, θα βάλουμε κάτι μέσα, κάτι που θα είναι πιο ακραίο. Όμως αν δεν το κάνουμε τότε δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε κάτι τέτοιο. Δε θέλουμε τους παίκτες απλά να είναι σαν σε μια βόλτα ή ένα τρενάκι, γιατί υπάρχει πάντα το κομμάτι της ιστορίας που σκεφτόμαστε. Για τώρα όμως δεν υπάρχει αποστολή που θυμίζει το "No Russian". 

Δείτε το πρώτο campaign demo gameplay του Modern Warfare II πατώντας εδώ

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022,  στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.