Το πρώτο gameplay από το The Callisto Protocol είναι "καθαρό" Dead Space!

Ολόφρεσκα πλάνα από τον horror τίτλο του Glen Schofield
09 Ιουνίου 2022 21:10
Το πρώτο gameplay από το The Callisto Protocol είναι "καθαρό" Dead Space!

Μετά τα πρώτα πλάνα του The Callisto Protocol που είδαμε στο πρόσφατο State of Play, η ομάδα ανάπτυξης Striking Distance Studios έδωσε τώρα στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer, καθώς και το πρώτο gameplay βίντεο. Φυσικά και τα δύο έρχονται απευθείας μέσα από το Summer Game Fest 2022, δείχνοντάς μας για άλλη μια φορά πόσο φρικαλέος είναι ο τίτλος του Glen Schofield.

Επιπροσθέτως, παρουσιάζονται και μερικοί από τους εχθρούς που θα συναντήσετε στο ταξίδι σας, καθώς και μερικά από τα όπλα που θα έχει ο κεντρικός χαρακτήρας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One. Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.