Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι πιο ακριβό και στα PS4, Xbox One και PC!

Ανεβασμένη η τιμή σε όλες τις πλατφόρμες
09 Ιουνίου 2022 08:06
Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι πιο ακριβό και στα PS4, Xbox One και PC!

Μια όχι και τόσο θετική εξέλιξη που έφερε η νέα γενιά των PS5 και Xbox Series X|S ήταν οι ανεβασμένες τιμές των παιχνιδιών, για τις οποίες έχουν ακουστεί πολλά παράπονα από τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, εταιρίες η όπως η Take-Two, η EA και το PlayStation ανέβασαν τις τιμές των κυκλοφοριών τους στα €79.99, κρατώντας ωστόσο τις εκδόσεις των ίδιων παιχνιδιών για τα συστήματα της προηγούμενης γενιάς στα PS4 και Xbox One στα €69.99. Τώρα, η Activision Blizzard έρχεται να…πρωτοπορήσει, αποφασίζοντας να ανεβάσει παντού τις τιμές για το άκρως αναμενόμενο Call of Duty: Modern Warfare II, και ναι αυτό συμπεριλαμβάνει και το PC.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν μερικές ώρες το Call of Duty: Modern Warfare II παρουσιάστηκε πλήρως, με την εταιρία να δίνει στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer και αναλυτικές πληροφορίες. Συγχρόνως ξεκινήσαν και οι προ-παραγγελίες του και τότε προς έκπληξή τους οι παίκτες διαπίστωσαν πως σε όλες τις πλατφόρμες η τιμή είναι ανεβασμένη.

Αναλυτικότερα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, η μόνη επιλογή που έχουν οι gamers στα PS4 και Xbox One είναι το cross-gen bundle. Πρόκειται για το πακέτο που έχει εντός του και τις αντίστοιχες εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X|S και έτσι κοστίζει €79,99. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα κάποια απλή έκδοση για τα συστήματα προηγούμενης γενιάς, πράγμα που σημαίνει πως αν κάποιος θέλει να παίξει το νέο Call of Duty, είτε έχει κονσόλα νέας γενιάς είτε όχι, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρώσει το «καπέλο» των €10. Για την ώρα είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τα retail αντίτυπα και το αν εκεί θα υπάρξει κάποια επιπλέον επιλογή.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το ίδιο ισχύει και για το PC. Ναι, η Activision Blizzard ανέβασε και εκεί την τιμή. Συγκεκριμένα, ενώ τα περισσότερα AAA στην πλατφόρμα ζητούν €59,99, όπως για παράδειγμα το Elden Ring της Bandai Namco που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Call of Duty: Modern Warfare II επέστρεψε στο Steam με τιμή €69,99, πράγμα που σημαίνει πως ούτε και οι PC gamers μπορούν να γλυτώσουν τα επιπλέον €10.

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.