Resident Evil 4: Μάθαμε επίσημα πότε θα δούμε ξανά το remake!

Κλείδωσε η ημερομηνία της παρουσίασης
08 Ιουνίου 2022 19:14
Resident Evil 4: Μάθαμε επίσημα πότε θα δούμε ξανά το remake!

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Capcom κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας το φημολογούμενο και άκρως αναμενόμενο remake του Resident Evil 4 στο State of Play του PlayStation για τον Ιούνιο.

Τώρα, η ιαπωνική εταιρία έρχεται να επιβεβαιώσει πότε θα δούμε ξανά τον τίτλο και όπως φαίνεται οι fans δε θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ. Συγκεκριμένα, το Residnet Evil 4 θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Capcom Showcase, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στο πλαίσιο του Summer Game Fest τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Ιουνίου στις 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Συνολικά, το σόου θα έχει διάρκεια 35 λεπτά και αν αναλογιστούμε πως η Capcom θα παρουσιάσει το Resident Evil 4, δεν είναι απίθανο να δούμε και περισσότερα από το Street Fighter 6, το οποίο ήταν επίσης μέρος του πρόσφατο State of Play. Για την ιστορία, ακούγονται φήμες πως η ιαπωνική εταιρία σκοπεύει να ανακοινώσει στο Showcase της και το Dragon’s Dogma 2, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το εν λόγω σόου, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το remake του Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2023 αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Μάλιστα, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και το επερχόμενο headset εικονικής πραγματικότητας του PS5, το PlayStation VR2.

Για την ιστορία, το Resident Evil 4 είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι από την εξαιρετικά πλούσια βιβλιοθήκη της Capcom – και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια όλων των εποχών γενικότερα-, με μέσο όρο 96 μονάδες στην ιστοσελίδα Metacritic. Μέχρι σήμερα η αρχική έκδοση του παιχνιδιού έχει γίνει διαθέσιμη σε αμέτρητες πλατφόρμες, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια.