H E3 θα επιστρέψει το 2023 με κανονικό δια ζώσης σόου

Η ESA τονίζει εκ νέου τα σχέδιά της
07 Ιουνίου 2022 22:10
H E3 θα επιστρέψει το 2023 με κανονικό δια ζώσης σόου

Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες για το Summer Game Fest του Geoff Keighley, το οποίο έρχεται φέτος να αντικαταστήσει την E3 2022 που ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Με το timing να μοιάζει, λοιπόν, κατάλληλο, τώρα η Entertainment Software Association (ESA) αποφάσισε να υπενθυμίσει στους gamers πως του χρόνου η E3 θα επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, μετά την εξ ολοκλήρου ακύρωση της E3 2020, την γεμάτη προβλήματα ψηφιακή E3 2021 και την επίσης εξ ολοκλήρου ακύρωση της E3 2022, η ESA τόνισε πως η Ε3 2023 θα διεξαχθεί επιτέλους κανονικά μέσα από ένα σόου που θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία.

Μιλώντας σχετικά στο The Washington Post, ο πρόεδρος και CEO της ESA, Stan Pierre-Louis, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε το 2023 με μια ψηφιακή και φυσικής παρουσίας εκδήλωση. Όσο και αν αγαπάμε αυτές τις ψηφιακές εκδηλώσεις, και όσο και αν προσεγγίζουν τον κόσμο -και θέλουμε αυτή την παγκόσμια απήχηση-, γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει μια πραγματικά έντονη επιθυμία να συνεδριάζουν οι άνθρωποι — να μπορούν να συνδεθούν προσωπικά, να δουν ο ένας τον άλλον και να μιλήσουν για το τι κάνει τα παιχνίδια υπέροχα.

Μάλιστα, σχολιάζοντας το ανταγωνιστικό σόου του Keighley, αλλά και τις ψηφιακές παρουσιάσεις των διαφόρων εταιριών, όπως τα Direct της Nintendo και τα State of Play της Sony, ο Pierre-Louis πρόσθεσε:

Νομίζω ότι το υπέροχο με όλον αυτόν τον πειραματισμό είναι ότι οι εταιρείες όλων των μεγεθών προσπαθούν να καταλάβουν τι λειτουργεί καλύτερα για την προώθηση των προϊόντων και του περιεχομένου που θέλουν να μοιραστούν με τους καταναλωτές. Και νομίζω ότι υπάρχει χώρος για μια εκδήλωση με φυσική παρουσία, ενώ είναι σημαντικό να έχουμε και μια ψηφιακή εμβέλεια. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο, νομίζω ότι υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει η E3.

Για την ώρα όλα τα φώτα παραμένουν στραμμένα στο Summer Game Fest 2022 και ειδικότερα στο μεγάλο σόου του Geoff Keighley, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος).

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το σόου Geoff, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.