Hideo Kojima – ΦΗΜΗ: Φτιάχνει horror τίτλο και ίσως αποκαλυφθεί στο Summer Game Fest

Οι φήμες παίρνουν φωτιά λίγα εικοσιτετράωρα πριν το μεγάλο σόου
07 Ιουνίου 2022 19:17
Hideo Kojima – ΦΗΜΗ: Φτιάχνει horror τίτλο και ίσως αποκαλυφθεί στο Summer Game Fest

Η αντίστροφη μέτρηση για το Summer Game Fest και ειδικότερα για το μεγάλο σόου του Geoff Keighley, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) έχει ξεκινήσει και τώρα μια νέα φήμη έρχεται να ανεβάσει τις προσδοκίες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ρεπόρτερ και leaker, Tom Henderson, ο οποίος έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα δρόμενα στην EA, στην Ubisoft και όχι μόνο, φέρνει στην επιφάνεια τώρα νέες πληροφορίες για το επόμενο project του Hideo Kojima.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ρεπορτάζ για το Try Hard Guides, o Henderson έκανε γνωστό πως ο δημιουργός των Metal Gear Solid και Death Stranding εργάζεται σε ένα horror παιχνίδι με τίτλο ‘Overdose’. Ο ρεπόρτερ ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή του ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ηθοποιός που παίζει τη Mama από το Death Stranding, Margaret Qualley, να φορά ένα μπλε φόρεμα. Η χαρακτήρας προχωρά σε σκοτεινούς διαδρόμους με έναν φακό, με την κάμερα να είναι προοπτικής τρίτου προσώπου, την ώρα που ο ρεπόρτερ τονίζει πως υπάρχει και η επιλογή για first-person. Έπειτα από ένα jump scare στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται μια λεζάντα που γράφει “GAMEOVER” και στη συνέχεια εμφανίζονται στην οθόνη τα εξής: “A Hideo Kojima Game”… “OVERDOSE”.

Ο Henderson επισημαίνει πως το παιχνίδι δε φαίνεται να είναι το Death Stranding 2, το οποίο φημολογείται εδώ και καιρό πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Συγχρόνως, αναφέρει πως δεν γνωρίζει αν πρόκειται για το φημολογούμενο project του Hideo Kojima με το Xbox, αλλά τονίζει πως είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί σύντομα.

Το ρεπορτάζ του Henderson δεν περιλαμβάνει άλλες πληροφορίες, αλλά πλέον μερικά από τα πρόσφατα tweets του Kojima αρχίζουν να αποκτούν άλλη διάσταση, αφού μάλλον αφήνουν να εννοηθεί πως το παιχνίδι του θα αποκαλυφθεί στο Summer Game Fest.

Οι εν λόγω δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω.

Ο Hideo Kojima σε βίντεο κλήση με τον Geoff Keighley του Summer Game Fest στις 31 Μαΐου:

Ο Hideo Kojima αναφέρει πως άλλαξε την ώρα των συσκευών του σε West Coast ζώνη ώρας:

*Στο West Coast συγκαταλέγεται και το Los Angeles, από όπου και θα μεταδοθεί ζωντανά το Summer Game Fest.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου Geoff, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.