PlayStation: Αυτά είναι μάλλον τα επόμενα δύο παιχνίδια του που θα έρθουν στο PC

Νέα διαρροή αποκαλύπτει
04 Ιουνίου 2022 00:28
PlayStation: Αυτά είναι μάλλον τα επόμενα δύο παιχνίδια του που θα έρθουν στο PC

Πριν μερικές ώρες η Sony πραγματοποίησε το πιο πρόσφατο State of Play σόου της, το οποίο επιφύλασσε και μια ευχάριστη έκπληξη για τους PC gamers. Συγκεκριμένα, το PlayStation έκανε γνωστό πως ένα από τα εμπορικότερα και πιο αγαπημένα παιχνίδια της πλατφόρμας, το Marvel’s Spider-Man (καθώς και το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales) καταφθάνει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η εταιρία, λοιπόν, συνεχίζει την πρόσφατη πρωτοβουλία της, στο πλαίσιο της οποίας έχουμε δει ήδη να κυκλοφορούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές παιχνίδια όπως τα Horizon Zero Dawn, Days Gone και το πολυβραβευμένο God of War, ενώ καθοδόν βρίσκονται και τα Uncharted 4: A Thief's End και Uncharted: The Lost Legacy μέσα από το Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Τώρα, μια νέα διαρροή φαίνεται πως αποκαλύπτει ποια είναι μάλλον τα επόμενα δύο παιχνίδια του PlayStation που θα έρθουν στο PC.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit με όνομα EmpressOfSony ανάρτησε μια σειρά από screenshots που δείχνουν τα κεντρικά μενού των ρυθμίσεων των Returnal και Sackboy: A Big Adventure. Οι φωτογραφίες του μοιάζουν εξαιρετικά αληθοφανής και ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ψεύτικες, μάλλον όντως αποκαλύπτουν τις προθέσεις της Sony.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως μετά και από αυτή τη διαρροή, η μεταφορά του Returnal στο PC μοιάζει σχεδόν βέβαιη. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ανακαλύφθηκε πρόσφατα και στη βάση δεδομένων του Steam, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Από την άλλη, και το port του Sackboy μοιάζει πλέον πολύ πιθανό, αφού η PC έκδοσή του είχε διαρρεύσει και από το τεράστιο leak του GeForce Now πέρυσι, το οποίο παραμένει ακόμη αλάνθαστο.

Για την ιστορία, τα Returnal και Sackboy είναι δύο τίτλοι από τον launch χρόνο του PS5, όπως επίσης και το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Φαίνεται, λοιπόν, πως η Sony γίνεται σταδιακά πιο πρόθυμη να μεταφέρει στο PC ακόμη και τίτλους της next-gen κονσόλας της, οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει σχετικά πρόσφατα και όχι πριν από πολλά χρόνια.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η εταιρία εξαγόρασε πρόσφατα και τη Nixxes Software, ένα στούντιο που ειδικεύεται στα PC ports και επιμελείται αυτή τη στιγμή τη μεταφορά της περιπέτειας του ανθρώπου-αράχνη. Έτσι, με ένα ειδικό στούντιο μεταφορών κάτω από την ομπρέλα των PlayStation Studios ίσως να έρχονται πολλές περισσότερες ανακοινώσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία για τα Returnal και Sackboy, ωστόσο θα σας ενημερώσουμε αν και όταν αυτό αλλάξει.

Tags: