Δείτε ζωντανά το State of Play του PlayStation | Summer Game Fest 2022

Το Summer Game Fest ξεκινά!
02 Ιουνίου 2022 15:24
Δείτε ζωντανά το State of Play του PlayStation | Summer Game Fest 2022

Η αντίστροφη μέτρηση και επίσημα ξεκίνησε! Σε λίγες ώρες από τώρα ο χορός των gaming παρουσιάσεων του Ιουνίου αρχίζει από το PlayStation, το οποίο είναι αυτό που τελικά θα σηματοδοτήσει την έναρξη του Summer Game Fest με το State of Play σόου του.

Αναλυτικότερα, το State State of Play του PlayStation για Ιούνιο του 2022 και μαζί του η νέα αυτή E3, κάτω από το brand του Geoff Keighley, ξεκινούν απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 1:00 π.μ.

Όπως γνωρίζουμε επίσημα, το σόου θα έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά και θα περιλαμβάνει αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών, πρώτα πλάνα από επερχόμενες κυκλοφορίες και νέες λεπτομέρειες για τίτλους που γνωρίζουμε ήδη. Σύμφωνα με την ανάρτηση της εταιρίας στο PlayStation Blog, οι παίκτες μπορούν ειδικότερα να περιμένουν συναρπαστικές αποκαλύψεις από third-party συνεργάτες και μια πρώτη γεύση από διάφορους τίτλους του PlayStation VR2.

Για να παρακολουθήσετε το State of Play ζωντανά δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε αυτό το άρθρο στις 1:00 π.μ. και να χρησιμοποιήσετε τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις του σόου του PlayStation, καθώς και όλες τις καλοκαιρινές gaming εκδηλώσεις, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.