Η Blizzard αποκαλύπτει το «δρόμο προς την κόλαση» του Diablo Immortal

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
30 Μαΐου 2022 16:47
Η Blizzard αποκαλύπτει το «δρόμο προς την κόλαση» του Diablo Immortal

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Diablo Immortal και έτσι η Blizzard αποκάλυψε το «δρόμο προς την κόλαση», ετοιμάζοντας τους παίκτες για το νέο κεφάλαιο της σειράς.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ήρθε να ανακεφαλαιώσει και να συγκεντρώσει σε ένα μέρος όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες, πριν το Diablo Immortal γίνει διαθέσιμο στα Android, iOS και PC στις 2 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, έκανε γνωστό πως το rollout στις mobile πλατφόρμες θα ξεκινήσει στην πραγματικότητα από την 1η Ιουνίου. Πρόκειται για μια ιδιαιτερότητα των εν λόγω πλατφορμών, οπότε είναι πολύ πιθανό να δείτε το παιχνίδι μερικές ώρες νωρίτερα στα App Store και Google Play. Συγχρόνως, οι παίκτες που προτιμούν το PC μπορούν ήδη να ξεκινήσουν το κατέβασμα για να είναι έτοιμοι, μέσα από την εφαρμογή του Battle.net.

Συνολικά, η ομάδα δηλώνει ενθουσιασμένη με το ντεμπούτο, τονίζοντας:

Δεν μπορούμε καν να ξεκινήσουμε την προσπάθεια να εκφράσουμε το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που θα αρχίσετε σύντομα την περιπέτειά σας στο Diablo Immortal. Από την άλλη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος των παικτών που παρείχαν ζωτικής σημασίας feedback σε όλη την ανάπτυξη του Diablo Immortal. Πολλά από τα σχόλια αυτά επηρέασαν το ίδιο το παιχνίδι που θα παίξετε στις 2 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης, απαντήσεις σε συχνές απορίες, τη λίστα με τα υποστηριζόμενα controllers στις διάφορες συσκευές, τους servers της κάθε περιοχής, οδηγίες για την ενεργοποίηση του cross-progression play και πολλά ακόμη μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανάρτηση της Blizzard στην επίσημη ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.