Minecraft: Το νέο μεγάλο The Wild Update έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες
28 Μαΐου 2022 18:40
Minecraft: Το νέο μεγάλο The Wild Update έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, το νέο μεγάλο update του Minecraft έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το The Wild Update, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες όπου είναι διαθέσιμο το παιχνίδι την Τρίτη 7 Ιουνίου, δηλαδή στα Xbox, PlayStation, Nintendo Switch,  iOS,  Android και Windows μέσα από το Minecraft: Bedrock Edition, καθώς και μέσα από το Minecraft: Java Edition για τα Windows, macOS και Linux.

Όπως προδίδει και το όνομά του, το The Wild έρχεται να κάνει πιο όμορφο, αλλά και πιο τρομακτικό το Overworld, προσθέτοντας δύο ολοκαίνουργια biomes. Το πρώτο από αυτά είναι ένας βάλτος μαγγρόβιων, ενώ το δεύτερο χαρακτηρίζεται ως το «βαθύ σκοτάδι», αφού κρύβει επικίνδυνα mobs, όπως οι Shrieker και Warden, αλλά αξίζει να εξερευνηθεί καθώς περιλαμβάνει και μερικούς σπάνιους, ειδικούς πόρους.

Πέρα από τα νέα biomes, η ενημέρωση θα φέρει στο παιχνίδι και νέα χαρακτηριστικά, επιτρέποντας πλέον στους παίκτες να σαπλάρουν στη βάρκα τους μαζί με ένα chest, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα χρειάζεται να αφήνουν πίσω τους αντικείμενα αν χρειαστεί να διασχίσουν μια μεγάλη λίμνη.

Από το The Wild δε λείπουν και τα νέα blocks, αφού η Mojang φέρνει στο παιχνίδι τη λάσπη (mud block), η οποία μπορεί να δημιουργηθεί αναμενόμενα συνδυάζοντας χώμα και νερό, ενώ έχουν προστεθεί και νέα πλάσματα, καθώς και νέα αντικείμενα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί και το πιο πρόσφατο σχετικό live stream του στούντιο, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διάφορες νέες προσθήκες.