Yoshi, Peach και άλλοι χαρακτήρες στο νέο trailer του Mario Strikers: Battle League

Τον Ιούνιο η νέα αποκλειστικότητα του Switch
28 Μαΐου 2022 15:10
Yoshi, Peach και άλλοι χαρακτήρες στο νέο trailer του Mario Strikers: Battle League

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα το opening movie του επερχόμενου Mario Strikers: Battle League που θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν οι κάτοχοι του Nintendo Switch, τον Ιούνιο. Η ιαπωνική εταιρία έδωσε ταυτόχρονα στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον «fifa street» τίτλο της.

Η λεζάντα της Nintendo αναφέρει:

Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς όπως οι Toad, Peach και Yoshi εξοπλίζουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και τα στατιστικά τους στον αγωνιστικό χώρο και δε σταματούν σε τίποτα μέχρι να σκοράρουν…ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν λίγο πιο σκληροί. Προσπαθήστε να πετύχετε τα περισσότερο γκολ παλεύοντας με εχθρούς και με τα Hyper Strikes που ενισχύουν το boost σας. Παίξτε online ή ακόμα και με παίκτες «της ίδιας περιοχής» (local multiplayer), απλά να προσέχετε τον ηλεκτρικό φράκτη!

Ο τίτλος θα ενσωματώνει αγώνες 5v5 παικτών, θα υπάρχει δυνατότητα έως και 8 παίκτες ταυτόχρονα να παίζουν σε έναν αγώνα, ενώ θα υπάρχουν και online clubs με rankings για έως και 20 παίκτες. Κάθε χαρακτήρας μάλιστα ενσωματώνει ξεχωριστές ικανότητες και χαρακτηριστικά που δίνουν βάθος στο gameplay.

To Mario Strikers: Battle League θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.