Το Season 2 του Fortnite Chapter 3 ολοκληρώνεται σύντομα!

Μέσα από ένα τεράστιο event ονόματι Collision
27 Μαΐου 2022 16:24
Το Season 2 του Fortnite Chapter 3 ολοκληρώνεται σύντομα!

Το μεγάλο φινάλε του Chapter 3 Season 2 του Fortnite αποκαλύφθηκε και επίσημα και έρχεται με την ονομασία “Collision”. Πρόκειται για ένα μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί στο φινάλε της 2ης σεζόν του battle royale παιχνιδιού στις 4 Ιουνίου.

Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο story event του Fortnite θα πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά και δε θα μπορείτε να ξανά παίξετε την αποστολή μόλις τελειώσει. Έτσι, αν θέλετε να δείτε τι επιφυλάσσει το νέο event της Epic Games, καλό θα είναι να κάνετε log in στο παιχνίδι στις 4 Ιουνίου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας. Αν συνδεθείτε εκείνη την ώρα θα λάβετε εντελώς δωρεάν ένα loading screen και ένα lobby track για τον εορτασμό του event.

Επιπροσθέτως, κάποιες μέρες πριν τη μεγάλη εκδήλωση θα έρθουν ολοκαίνουργια skins και διάφορα άλλα αντικείμενα για το χαρακτήρα σας στο item shop του παιχνιδιού. Μιας και η 2η σεζόν του Chapter 3 ολοκληρώνεται σιγά σιγά, αυτό σημαίνει πως στις 5 Ιουνίου, μία μέρα μετά δηλαδή, θα ξεκινήσει μάλλον το Season 3, αν και η Epic Games δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: