Το “The Callisto Protocol” δεν είναι πλέον μέρος του PUBG σύμπαντος

Ο CEO του Striking Distance Studios εξήγησε το λόγο
27 Μαΐου 2022 14:10
Το “The Callisto Protocol” δεν είναι πλέον μέρος του PUBG σύμπαντος

Ο Glen Schofield του Striking Distance Studios μίλησε για το επερχόμενο “The Callisto Protocol” και μεταξύ άλλων είπε ότι το παιχνίδι δε λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του PUBG πλέον. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε -και έτσι είχε αποκαλυφθεί πριν καιρό- πως ο τίτλος θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το δημοφιλές battle royale παιχνίδι. Πλέον, αυτό δεν ισχύει.

Τη δήλωση αυτή την έκανε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα όσα είπε για τον survival horror τίτλο.

Το The Callisto Protocol έχει τη δική του ιστορία και τον δικό του κόσμο. Δε λαμβάνει χώρα στο PUBG universe πλέον. Αρχικά, ήταν μέρος του timeline του PUBG, αλλά μεγάλωσε ο δικός του κόσμος. Το PUBG είναι υπέροχο και θα έχουμε και κάποιες μικρές εκπλήξεις για τους fans, αλλά το TCP έχει δικό του κόσμο, ιστορία και σύμπαν.

Σύμφωνα με την περιγραφή του πρόκειται για έναν story-driven survival horror τίτλο, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία στο έτος 2320.

Το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 για PC και κονσόλες. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: