God of War Ragnarök: Νέα ένδειξη ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2022

Η καταχώρηση από την επιτροπή ηλικιακής ταξινόμησης της Νοτίου Κορέας δίνει ελπίδες
26 Μαΐου 2022 13:55
God of War Ragnarök: Νέα ένδειξη ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2022

Μια ισχυρή ένδειξη πως παρά τις αμφιβολίες το God of War: Ragnarök θα κυκλοφορήσει φέτος έκανε την εμφάνισή της στα σοκάκια του διαδικτύου. 

Ένας χρήστης ονόματι "The_Marmolade" στο Twitter ανακάλυψε από την επιτροπή ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών της Νοτίου Κορέας πως έχει βαθμολογηθεί με τη στάμπα "18" στη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι "δεν επιτρέπεται να το παίξουν ανήλικοι". 

Τι σημαίνει πρακτικά το ότι το God of War: Ragnarok βαθμολογήθηκε στη Νότια Κορέα; Καταρχήν δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα κυκλοφορήσει άμεσα, αλλά δίνει μερικές ελπίδες ότι η κυκλοφορία του θα γίνει εντός του 2022, παρά το ότι το Santa Monica Studio δεν έχει αναφερθεί σε ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη. 

Το παραπάνω σενάριο συνάδει και με όσα έχουν ειπωθεί από πλευράς Cory Barlog και των developers της Santa Monica, οι οποίοι έχουν δηλώσει αρκετές φορές ρητά ότι κυκλοφορεί φέτος το "Ragnarok". 

Για την ιστορία κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στην περίπτωση του Horizon: Forbidden West όπου ταξινομήθηκε ηλικιακά τον Νοέμβριο του 2021 και τελικά κυκλοφόρησε τρεις μήνες αργότερα τον Φερβουάριο του 2022. Μήπως τώρα θα συμβεί κάτι παρόμοιο; Μένει να φανεί και ίσως η Sony να επιφυλάσσει κάποιο σχετικό State of Play για το καλοκαίρι.