Pokémon GO: Η επικοινωνία με άλλους παίκτες θα γίνει ευκολότερη

Χάρη στη νέα εφαρμογή της Niantic
25 Μαΐου 2022 20:37
Pokémon GO: Η επικοινωνία με άλλους παίκτες θα γίνει ευκολότερη

Η Niantic ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο companion app που θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία με παιχνίδια όπως το δημοφιλές Pokémon GO. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε μία νέα εφαρμογή για το κινητό σας που θα σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με άλλους παίκτες που παίζουν το Pokémon GO, έτσι ώστε να βρίσκεστε από κοντά για meet ups, raids, trades κλπ.

Η Campfire εφαρμογή -όπως θα ονομάζεται- λειτουργεί και με το πρόσφατο Pikmin Bloom, ενώ περιγράφεται και ως μια “κοινωνική εφαρμογή για το metaverse του πραγματικού κόσμου”. Η Niantic αναφέρει στο site της ότι αυτό το app θα βοηθήσει τους παίκτες παγκοσμίως στο να ανακαλύψουν νέα άτομα, μέρη και εμπειρίες.

Το Campfire θα επιτρέψει στους εκπαιδευτές να βρουν άλλους παίκτες στην περιοχή τους και θα επιτρέψει σε όσους έχουν εγγραφεί σε αυτό να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους, για να κανονίσουν συναντήσεις για raid και όχι μόνο.

Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό πότε θα γίνει διαθέσιμη αυτή η εφαρμογή, αλλά η Niantic λέει πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Tags: