Temtem: Το MMO που μοιάζει με Pokémon απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται εντός του 2022
25 Μαΐου 2022 17:27
Temtem: Το MMO που μοιάζει με Pokémon απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Temtem είναι ένα MMO παιχνίδι το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη λατρεμένη σειρά Pokémon και έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2020 σε early access μορφή για το Steam. Τώρα, η ισπανική ομάδα ανάπτυξης Crema αποκάλυψε πως ο τίτλος είναι πλέον έτοιμος για την τελική του κυκλοφορία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Temtem θα καταφθάσει στα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC στις 6 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Φυσικά, η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές, τις αναβαθμίσεις και το νέο περιεχόμενο που έχει προστεθεί τα δύο τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, στον πυρήνα της εμπειρίας βρίσκεται φυσικά η συλλογή πλασμάτων, των Temtem, καθώς και οι μάχες με αυτά. Ωστόσο, ο τίτλος περιλαμβάνει και διάφορα νησιά για εξερεύνηση, καθώς και πολλά κοινωνικά και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, αφού πρόκειται εξάλλου για MMO.

Το βασικό campaign του διαδραματίζεται στο ‘Airborne Archipelago’ και προσφέρει στους παίκτες πάνω από 100 Temtem για να πιάσουν, τη δυνατότητα να παίξουν co-op μαζί με φίλους τους, να φτιάξουν clans, να έχουν το δικό τους σπίτι, να κάνουν ανταλλαγές και να συμμετέχουν σε τουρνουά ή σε ανταγωνιστικό multiplayer. Η τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού το Σεπτέμβριο θα προσθέσει επιπλέον και end-game περιεχόμενο, όπως νέες προς εξερεύνηση περιοχές, εβδομαδιαία quests και θα ξεκινήσει τις σεζόν με ένα Battle Pass που θα έχει τόσο δωρεάν όσο και επι πληρωμή βαθμίδες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση των κονσολών θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή σε συνεργασία με την Humble Games. Ακολουθεί το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για να συνοδεύσει την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας.