Τα PS1 παιχνίδια στο νέο PlayStation Plus θα έχουν διάφορα φίλτρα  

Για όλα τα γούστα

Τα PS1 παιχνίδια στο νέο PlayStation Plus θα έχουν διάφορα φίλτρα

Η Sony ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτόν τον καιρό για την κυκλοφορία του νέου PlayStation Plus. Στη χώρα μας, πρόκειται να καταφθάσει προς τα τέλη του Ιουνίου, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για την αγορά της Ασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν στο φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες από ένα χρήστη του Resetera, σχετικά με τα παιχνίδια του PlayStation 1, τα οποία θα έχουν και διάφορα φίλτρα.

O χρήστης, “breakswiftie”, έδωσε στη δημοσιότητα τρεις εικόνες που δείχνουν πως μοιάζει το Oddworld: Abe's Oddysee με τα νέα φίλτρα που θα υπάρχουν. Αυτά είναι τα “default”, “retro classic” και “modern”, τα οποία αλλάζουν την εικόνα ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Παραδείγματος χάρη, το retro classic είναι στην ουσία ένα CRT φίλτρο που δίνει ένα vintage feeling στο παιχνίδι, όπως τις παλιές τηλεοράσεις εκείνης της εποχής. Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτό το παιχνίδι δεν ήταν στην αρχική λίστα των PS Plus παιχνιδιών που είχε δώσει η Sony στη δημοσιότητα, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχει αναβαθμιστεί.

DEFAULT

RETRO CLASSIC

MODERN

Μάλιστα, η ίδια η Sony αναφέρει στις περιγραφές κάποιων παιχνιδιών τα νέα χαρακτηριστικά, όπως τα λεγόμενα φίλτρα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αν γίνετε συνδρομητές στις premium και deluxe βαθμίδες του PS Plus θα έχετε και τη δυνατότητα να παίξετε διάφορα κλασσικά παιχνίδια και ορισμένα από αυτά θα έρθουν με βελτιωμένα fps και καλύτερη ανάλυση. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και ένα νέο μενού που θα σας επιτρέπει να κάνετε save ανά πάσα στιγμή ή ακόμα και να κάνετε rewind το παιχνίδι.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Το νέο PlayStation Plus θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου.

Ροη ειδησεων