Εκτός από το Hogwarts Legacy οι Harry Potter fans περιμένουν και αυτό το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας
22 Μαΐου 2022 12:35
Εκτός από το Hogwarts Legacy οι Harry Potter fans περιμένουν και αυτό το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι fans του Harry Potter να περιμένουν με ανυπομονησία το Hogwars Legacy, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μόνο παιχνίδι του franchise που θα πρέπει να περιμένετε. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Warner Bros. Games έδωσε το “OK” στις Netease και Portkey Games, έτσι ώστε να φέρουν ένα νέο Harry Potter τίτλο.

Ο λόγος γίνεται για το  Harry Potter: Magic Awakened, το οποίο κυκλοφορεί στην Ασία εδώ και αρκετό καιρό και πλέον η ομάδα ανάπτυξης έχει καλά νέα γι’ αυτούς που θέλουν να παίξουν τον τίτλο σε Ευρώπη και Αμερική. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε PC και mobile συσκευές, παγκοσμίως, μέσα στο 2022 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουργιο trailer.

Tο Harry Potter: Magic Awakened, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι καρτών που έχει πολλά RPG και MMO στοιχεία. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε, περισσότερες από 70 κάρτες και να συμμετάσχετε σε PVP αγώνες, καθώς και PVE challenges. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τη μάχη του Voldemort που έλαβε χώρα στο Hogwarts και θα δείτε ένα σωρό από νέους μάγους.

Αν είστε Android χρήστες μπορείτε να κάνετε pre-register το παιχνίδι πατώντας εδώ, ενώ για iPhone και iPad θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή.

Έρχεται νέο Harry Potter παιχνίδι και λαμβάνει χώρα μετά τη μάχη του Voldemort! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Harry Potter: Magic Awakened αναμένεται να κυκλοφορήσει σε mobile συσκευές και στο PC μέσα στο 2022!