Η νέα χαρακτήρας του League of Legends είναι εδώ βγαλμένη από το “void” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως μάθουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα
21 Μαΐου 2022 14:13
Η νέα χαρακτήρας του League of Legends είναι εδώ βγαλμένη από το “void” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το League of Legends θα αποκτήσει έναν ολοκαίνουργιο champion! Ο λόγος γίνεται για την Bel’Veth ένα “Void monster” και η Riot Games είπε να την αποκαλύψει με ένα πρώτο ανατριχιαστικό teaser trailer και παράλληλα να σας ανεβάσει το hype στα ύψη!

Η 160η champion που θα εμπλουτίσει το ρόστερ είναι η Bel'Veth μια κακόβουλη δύναμη που γεννήθηκε μέσα στο Void, ένα βασίλειο του «τίποτα» μέσα στο σύμπαν του League of Legends. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης, η Bel'Veth λαχταρά για νέες αναμνήσεις, "καταβροχθίζοντας ολόκληρες πόλεις και τους πληθυσμούς τους".

Το πρώτο βίντεο είναι βαρύ, ατμοσφαιρικό και ανατριχιαστικό θα έλεγε κανείς και γενικά μάς δίνει μια μικρή γεύση από τη χαρακτήρα, η οποία φαίνεται ότι θα μεταμφιέζεται σε άνθρωπο, επομένως δεν είναι σαφές πόσο συχνά θα τη βλέπετε ως τέρας στο Summoner’s Rift. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτήν κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Η Bel’Veth θα γίνει διαθέσιμη στο League of Legends στις 9 Ιουνίου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.