Το GreedFall 2 - The Dying World θα συνεχίσει την RPG σειρά το 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημο το νέο κεφάλαιο
19 Μαΐου 2022 18:48
Το GreedFall 2 - The Dying World θα συνεχίσει την RPG σειρά το 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το GreedFall είναι ένα ενδιαφέρον RPG που κυκλοφόρησε το 2019 και παρόλο που δεν κατάφερε να γίνει τεράστια εμπορική επιτυχία, αγαπήθηκε από πολλούς παίκτες ως κλασικό δυτικό RPG, με χαρακτηριστικά όπως dialogue trees, πολλαπλούς companions και ποικιλία επιλογών για romances. Εν τέλει ο τίτλος πούλησε πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα, με την ομάδα ανάπτυξης Spiders να αναπτύσσει τώρα και ένα sequel.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την publishing εταιρία Nacon, το στούντιο αποκάλυψε το GreedFall 2: The Dying World, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2024. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών, το Gredfall 2 θα εστιάσει στην ιστορία και στις επιλογές των παικτών, με διάφορα νέα gameplay χαρακτηριστικά, όπως εμπλουτισμένο combat.

Αναλυτικότερα, στο sequel οι παίκτες θα βρεθούν κυνηγημένοι από το νησί όπου γεννήθηκαν και θα κληθούν να παλέψουν για την ελευθερία τους, εξερευνώντας τη γηραιά ήπειρο, κάνοντας συμμαχίες, παλεύοντας ή…εξαπατώντας.

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού, μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, στο review μας για τον τίτλο, είχαμε αναφέρει:

Η Spiders, μετά τις μετριότητες του παρελθόντος, κάνει επιτέλους με το GreedFalll το απαιτούμενο για την ίδια βήμα μπροστά, καταφέρνοντας με όσες δυνατότητες είχε να παραδώσει ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό, ούτε μπορεί να συγκριθεί με άλλα μεγαθήρια του είδους. Ωστόσο, έχει μελετήσει αρκετά τα παιχνίδια της BioWare κι αυτό φαίνεται σε κάθε του πτυχή. Προς τιμήν της, απέφυγε την τυποποιημένη συνταγή με τα ανούσια fetch quest που μαστίζουν τις σύγχρονες open world παραγωγές, καταφέρνοντας να συνδέσει ότι αποστολή υπάρχει στο παιχνίδι με την κύρια. Έχει ένα καλογραμμένο σενάριο, διαθέτει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, έχει ένα ρευστό σύστημα μάχης και αναβάθμισης, όμως σου αφήνει συνεχώς την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Κάτι που σε αποτρέπει να το χαρακτηρίσεις επικό. Κι’ αυτό που τελικά λείπει, είναι οι πόροι και η εμπειρία. Δεν είναι τέλειο και σίγουρα δεν είναι αριστούργημα. Είναι ένα καλό RPG, που παρά τα τεχνικά του προβλήματα, έρχεται να γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σας ή την αναμονή για κάτι επικότερο. Σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Αν έχετε και τον πήχη χαμηλά, τότε χωρίς αμφιβολία θα περάσετε υπέροχα.