Νέα ημερομηνία για την PS5 και Xbox Series X έκδοση του The Witcher 3

Πλησιάζει το ντεμπούτο της next-gen έκδοσης
19 Μαΐου 2022 18:01
Νέα ημερομηνία για την PS5 και Xbox Series X έκδοση του The Witcher 3

Όπως σας ενημερώσαμε στα μέσα του Απριλίου, η next-gen έκδοση του The Witcher 3 έλαβε καθυστέρηση, αφού δεν ήταν έτοιμη για το διάστημα μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου, όπως αρχικά αναμενόταν. Μάλιστα, το project το ανέλαβε εξ ολοκλήρου η CD Projekt, συνεχίζοντας εσωτερικά το έργο που ξεκίνησε από την Saber Interactive (developer του Switch port).

Τώρα, τηρώντας την υπόσχεσή της, η πολωνική εταιρία αποκάλυψε πότε μπορούμε να περιμένουμε εν τέλει την αναβαθμισμένη έκδοση του λατρεμένου RPG. Συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειο 7 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του τίτλου, η CD Projekt ανακοίνωσε πως η next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt θα καταφθάσει εν τέλει στο τελευταίο τρίμηνο του 2022, δηλαδή τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η εν λόγω έκδοση θα κάνει αρκετές αναβαθμίσεις, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται το πιο ισχυρό hardware των Xbox Series X|S και PlayStation 5. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι θα έχει βελτιωμένο τεχνικό τομέα και καλύτερα γραφικά, αφού θα περιλαμβάνει ray-tracing χαρακτηριστικά και αστραπιαία loading times. Η αναβάθμιση θα αφορά το βασικό παιχνίδι, τα expansions του και όλο το επιπλέον περιεχόμενο, φέρνοντας μάλιστα και νέο υλικό εμπνευσμένο από τη σειρά The Witcher του Netflix.

Η next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει ως standalone προϊόν για τα PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Τα καλά νέα είναι πως όλοι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι στα PC, Xbox One και PlayStation 4 θα λάβουν δωρεάν την αναβαθμισμένη αυτή έκδοση.