Έρχεται μεγάλο event για το Overwatch 2 τον Ιούνιο

Και μάλλον θα μάθουμε πότε θα έρθει η επόμενη beta
18 Μαΐου 2022 09:34
Έρχεται μεγάλο event για το Overwatch 2 τον Ιούνιο

Η Blizzard αποκάλυψε και επίσημα ότι θα ανοίξει τα χαρτιά της για το Overwatch 2, αλλά και για τη νέα περίοδο της PvP beta στις 16 Ιουνίου. Η 1η περίοδος της δοκιμαστικής έκδοσης του παιχνιδιού ξεκίνησε στις 26 Απριλίου και ολοκληρώθηκε εχθές, 17 Μαΐου, με τον game director Aaron Keller να ευχαριστεί τους fans που συμμετείχαν σε αυτή και δηλώνει ότι ενώ μπορεί να ήταν τρομακτικό για την ομάδα να βγάλει μια ημιτελή έκδοση του παιχνιδιού, ήταν σημαντικό να γίνει.

Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι σημαντικός. Πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και οι παίκτες μας και γενικά η κοινότητά μας είναι αυτή που το κάνει δυνατό. Τεστ σαν αυτό είναι ζωτικής σημασίας και μέρος της διαδικασίας για τη βελτίωση του Overwatch. Ανυπομονούμε να πάρουμε όλα όσα μάθαμε από την beta και να τα εφαρμόσουμε στο παιχνίδι. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε ξανά τη beta.

Προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η επόμενη beta του Overwatch 2 ή αν θα είναι μόνο με πρόσκληση ή ανοιχτή, αλλά η Blizzard θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην επόμενη beta του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ιουνίου.

Το Overwatch 2 θα φέρει μαζί του νέους ήρωες, πολλαπλές αναβαθμίσεις των υπάρχων ηρώων, νέους χάρτες, μια νέα λειτουργία παιχνιδιού που ονομάζεται Push και ένα νέο σύστημα ping.

Tags: