Μαντέψτε πόσα εκατομμύρια έχει πουλήσει το GTA 5

Εξαιρετική η πορεία και του Red Dead Redemption 2
17 Μαΐου 2022 08:43
Μαντέψτε πόσα εκατομμύρια έχει πουλήσει το GTA 5

Το Grand Theft Auto V συνεχίζει να ζαλίζει με τα νούμερά του, καθώς δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε ότι έφτασε τις 160 εκατομμύρια πωλήσεις και πλέον τις πέρασε ήδη κατά πολύ.

Συγκεκριμένα, η Take-Two αποκάλυψε πως ο τίτλος της Rockstar Games έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 165 εκατομμύρια αντίτυπα και αυτό το νούμερο είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, όπου και αποκαλύφθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας. Ολόκληρη η σειρά GTA έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 375 εκατομμύρια αντίτυπα ανακοίνωσε η Take-Two.

Σίγουρα, το GTA V ζέστανε και πάλι το κοινό με την next-gen έκδοσή του στα PS5 και Xbox Series X|S, αλλά η Take-Two δεν αποκάλυψε πόσο έχει πουλήσει το παιχνίδι σε αυτές τις πλατφόρμες.

Εκτός από το GTA, όμως, η εταιρία επιβεβαίωσε πως οι πωλήσεις του Red Dead Redemption II είναι επίσης πολύ καλές, καθώς ο τίτλος έχει καταφέρει να πουλήσει 44 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, με τη σειρά να μετράει πλέον 67 εκατομμύρια πωλήσεις. Τόσο το GTA V όσο και το Red Dead Redemption II κερδίζουν ακόμα περισσότερα χρήματα από τα microtransactions.

Για το 4o οικονομικό τρίμηνό της, η Take-Two έβγαλε $930 εκατομμύρια σε έσοδα, τα οποία αυξήθηκαν κατά 11% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.