Batman, Arya Stark, Bugs Bunny και άλλοι είναι έτοιμοι για μάχη στο νέο trailer του MultiVersus

Επιβεβαιώθηκε ότι η open beta θα ξεκινήσει τον Ιούλιο
17 Μαΐου 2022 07:45
Batman, Arya Stark, Bugs Bunny και άλλοι είναι έτοιμοι για μάχη στο νέο trailer του MultiVersus

Η Warner Bros. Games έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από το free-to-play παιχνίδι, MultiVersus, του οποίου η open beta θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Ωστόσο, η εταιρία προτίμησε αυτή τη φορά, αντί για κάποιο gameplay trailer να δημοσίευσε ένα cinematic που μας παρουσιάζει μεταξύ άλλων μερικούς χαρακτήρες από το ρόστερ του τίτλου, όπως ο Batman και η Arya Stark.

Μάλιστα, σε αυτό το βίντεο επιβεβαιώνεται ότι στο παιχνίδι θα βρίσκεται και ο Tasmanian Devil από τα Looney Tunes, η Velma από το Scooby-Doo και ο Iron Giant από το φιλμ του 1999.

Το MultiVersus είναι ένα free to play παιχνίδι και θα έχει μια μεγάλη γκάμα από παίκτες που θα αποτελείται μεταξύ άλλων από τους, Superman, Bugs Bunny, Wonder Woman, Harley Quinn, Tom and Jerry και άλλους αγαπητούς χαρακτήρες της εταιρίας. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που βασίζεται πολύ στη συνεργασία και εστιάζει σε ματς των δύο εναντίων δύο, με dedicated servers, διάφορες seasons και μπόλικο περιεχόμενο που θα σας απασχολήσει για ώρες.

Παρόλο που τον Ιούλιο θα μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι, η εταιρία σκοπεύει να ανοίξει τους servers της λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19 έως τις 27 Μαΐου με την closed alpha test, που θα περιέχει περισσότερους από 14 χαρακτήρες.

Το MultiVersus αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και Windows PC. Δείτε το cinematic trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.