Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Ο Kojima είχε προβλέψει εδώ και καιρό τη ρήξη με την Konami

Προφητική αποστολή στο MGS V: Ground Zeroes

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Ο Kojima είχε προβλέψει εδώ και καιρό τη ρήξη με την Konami

Όπως θα γνωρίζετε, εδώ και αρκετό καιρό η σχέση μεταξύ του γνωστού δημιουργού Hideo Kojima και της Konami είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο. Συγκεκριμένα, σας είχαμε ενημερώσει πως ο Hideo Kojima θα εγκαταλείψει την εταιρία, ενώ το στούντιο του, Kojima Productions, διαλύθηκε και τέλος το όνομα του -σήμα κατατεθέν των πονημάτων του- αφαιρέθηκε από την συσκευασία του επερχόμενου MGS V: The Phantom Pain.

Όλα αυτά ο Kojima φαίνεται πως τα ήξερε ή τα είχε προβλέψει εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι, η αινιγματική αποστολή του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, με ονομασία Deja Vu, με έναν προφητικό τρόπο θα λέγαμε, αποκαλύπτει πως είχε σκοπό να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και στους παίχτες.

Advertisement

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την αποστολή, η οποία αποκτά ιδιαίτερο νόημα αν λάβατε υπόψη τα πρόσφατα γεγονότα στην Konami. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αποστολή κλείνει με τη φράση: "You might be able to erase the markings, but the memories will never disappear...".

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.