Το Thymesia είναι ένα νέο souls-like παιχνίδι που ανεβάζει την ταχύτητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έρχεται αυτό το καλοκαίρι
09 Μαΐου 2022 14:49
Το Thymesia είναι ένα νέο souls-like παιχνίδι που ανεβάζει την ταχύτητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε χωρά αμφιβολία για το πόσο πολύ έχουν επηρεάσει τη βιομηχανία τα Souls παιχνίδια της FromSoftware, με το genre των souls-like να συνεχίζει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Τώρα, τη δική του προσπάθεια έρχεται να παρουσιάσει το OverBorder Studio, το οποίο συνεργάζεται με την publishing εταιρία Team17 για την κυκλοφορία του Thymesia.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας ανάπτυξης, πρόκειται για ένα εξαντλητικό action-RPG με ταχύτατο σύστημα μάχης και έναν περίτεχνο μηχανισμό πανώλης που αφορά τα όπλα. Στην πράξη το παιχνίδι φαίνεται να είναι επηρεασμένο από την αισθητική του Bloodborne, παίρνοντας στοιχεία και από το πιο γρήγορο Sekiro.

Στο Thymesia οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μυστηριώδη πολεμιστή που μοιάζει με γιατρό από την εποχή του λοιμού, ο οποίος είναι γνωστός με την κωδική ονομασία Corvus και είναι παγιδευμένος σε ένα βασίλειο που καταρρέει έπειτα από μια φονική πανδημία. Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού φαίνεται να περιλαμβάνει μερικά εντυπωσιακά combos, ενώ βασίζεται στα parries και στα γρήγορα dodges. Μάλιστα, οι παίκτες μπορούν να πάρουν και τη μορφή κορακιού στις μάχες, για να σκορπίσουν με έναν ακόμη τρόπο τον θάνατο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα υπόσχεται ένα ευέλικτο σύστημα αναβαθμίσεων για να φέρει ο καθένας το παιχνίδι στα μέτρα του, καθώς και πολλαπλές επιλογές που δεν περιορίζονται μόνο στις μάχες, αφού θα υπάρχουν πολλαπλά τέλη ανάλογα με τα αντικείμενα και τις μνήμες που έχουν ξεκλειδωθεί στο κάθε playthrough.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόσφατο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS5 και Xbox Series X|S.