Το εξαιρετικό “Unpacking” έχει ημερομηνία για τα PS4 και PS5

Δε θα αργήσει καθόλου για τις κονσόλες της Sony
07 Μαΐου 2022 15:09
Το εξαιρετικό “Unpacking” έχει ημερομηνία για τα PS4 και PS5

Η ομάδα ανάπτυξης Witch Beam ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το εξαιρετικό “Unpacking” για τις κονσόλες της Sony. Συγκεκριμένα, το στούντιο αποκάλυψε πως από την επόμενη εβδομάδα, οι κάτοχοι των PlayStation 4 και PlayStation 5 θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ιδιαίτερο παιχνίδι τους, ύστερα από την κυκλοφορία του σε άλλες πλατφόρμες.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, συνοδευόμενη από μία εικόνα και την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι 10 Μαΐου.

Μάλιστα, το Unpacking είναι από τα indies παιχνίδια που είχε ξεχωρίσει και η ομάδα των Unboxholics σε ειδικό αφιέρωμα στο τέλος του 2021, επισημαίνοντας τότε:

Το Unpacking έχει ίσως το πιο απλό concept που έχετε ακούσει. Απλά ανοίγετε κουτιά μετακόμισης και βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Κι’ όμως, μέσα από αυτή την φαινομενικά πολύ απλή ιδέα, η ανεξάρτητη ομάδα Witch Beam καταφέρνει να αφηγηθεί μια συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία, χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Ένα μοναδικό παιχνίδι που συγχρόνως είναι και αναπάντεχα εθιστικό!

Το Unpacking έκανε το ντεμπούτο του στα Nintendo Switch, Xbox One και PC το Νοέμβριο και έκτοτε έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Innovation Award στα SXSW 2022, Game of the Year και Excellence in Accessibility των Australian Game Developer Awards.

Το Unpacking αναμένεται λοιπόν για τα PlayStation στις 10 Μαΐου.

Tags: