Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Sniper Elite 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
04 Μαΐου 2022 14:14
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Sniper Elite 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

H Rebellion Developments ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του Sniper Elite 5, το οποίο στο τέλος του μήνα θα ταξιδέψει τους παίκτες στην Γαλλία για μια ολοκαίνουργια sniping περιπέτεια. Προετοιμάζοντας, λοιπόν, το έδαφος, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο σύντομο trailer, το οποίο μέσα σε ένα περίπου λεπτό συνοψίζει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, η ομάδα υπενθυμίζει στους παίκτες πως έχει ετοιμάσει ένα εκτεταμένο campaign που μπορεί να ολοκληρωθεί solo ή σε online co-op. Φυσικά, στον πυρήνα της εμπειρίας βρίσκονται τα προηγμένα gunplay physics και το πολύ βελτιωμένο traversal σύστημα που δίνει περισσότερη ελευθερία στους παίκτες για να περιηγηθούν στο περιβάλλον και να βρουν την κατάλληλη θέση για sniping. Αναμενόμενα, βελτιώσεις έχουν γίνει και στην killcam που είναι ίσως το πιο διάσημο χαρακτηριστικό του franchise, ενώ το trailer παρουσιάζει και άλλες πτυχές της εμπειρίας, όπως το customization και τα διάφορα multiplayer modes που θα έχουν και cross-play.

Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω για περισσότερα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Sniper Elite 5 θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου του 2022. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα εμπλουτίσει και τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.