Αγανακτισμένος ο Dr DisRespect – Τα χώνει δημόσια στο YouTube

Όλα όσα δήλωσε
03 Μαΐου 2022 18:18
Αγανακτισμένος ο Dr DisRespect – Τα χώνει δημόσια στο YouTube

Όπως φαίνεται, ο πασίγνωστος streamer Dr DisRespect είναι αρκετά απογοητευμένος με την live streaming πλατφόρμα του YouTube, σε βαθμό που εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του μέσα από ένα συναισθηματικά φορτισμένο tweet.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο γνωστός κατά κόσμον ως Guy Beahm επισήμανε πως η βιομηχανία στην οποία συμμετέχει είναι γεμάτη υποκρισία, αποκαλύπτοντας πως σταμάτησε να ακολουθεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το YouTube Gaming. Αναλυτικότερα, ο  streamer δήλωσε:

Έπρεπε να σταματήσω να ακολουθώ το YouTube Gaming.

Δεν μας υποστηρίζουν καθόλου. Γιατί θα πρέπει εγώ να τους υποστηρίζω;

χαχαχα

Βρίσκομαι σε μια τόσο ψεύτικη βιομηχανία.

Το εν λόγω tweet του ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, ο Dr DisRespect δέχθηκε ban από το Twitch το καλοκαίρι του 2020, χάνοντας τους πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθούς του στην πλατφόρμα. Για αρκετούς μήνες ο streamer επισήμαινε πως δε γνώριζε το λόγο που η εταιρία αποφάσισε να του απαγορεύσει την πρόσβαση, κάνοντας συγχρόνως τη μετάβαση στο YouTube.

Εν τέλει, πριν μερικούς μήνες ο εξαιρετικά δημοφιλής streamer ανακοίνωσε πως έλυσε τη νομική του διαφωνία με το Twitch, συνεχίζοντας ωστόσο τις μεταδόσεις του στην πλατφόρμα της Google, χωρίς να αποκαλύπτει το λόγο για το ban. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που το YouTube φιλοξενεί το περιεχόμενό του τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Dr DisRespect έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του με το πόσο λίγο υποστηρίζει η πλατφόρμα της Google τους streamers της.