Υπάρχει ένα παιχνίδι που θέλει 10 χρόνια για να πάρετε το Platinum trophy

Το Super Go Outside του The Stanley Parable: Ultra Deluxe
01 Μαΐου 2022 12:25
Υπάρχει ένα παιχνίδι που θέλει 10 χρόνια για να πάρετε το Platinum trophy

Κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι πριν μερικές ημέρες στις κονσόλες και αν θελήσετε να το κάνετε 100% και να πάρετε το platinum trophy παραδείγματος χάρη, στο PlayStation, θα χρειαστεί να περιμένετε 10 χρόνια. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο λόγος γίνεται για το The Stanley Parable: Ultra Deluxe, το οποίο ζητάει από τους παίκτες να μην κάνουν απολύτως τίποτα στο παιχνίδι, για 10 χρόνια, έτσι ώστε να λάβουν το τρόπαιο με την ονομασία “Super Go Outside” και ουσιαστικά να πάρουν την "πλατίνα", εφόσον έχουν ξεκλειδώσει όλα τα τρόπαια.

Εάν ο παίκτης, όμως, κάνει το οτιδήποτε στο παιχνίδι, ας πούμε στα 5 χρόνια, αυτό γίνεται reset και ξεκινάει και πάλι από την αρχή. Οπότε, όλοι οι trophy hunters, θα πρέπει απλά να κάνουν υπομονή για 10 ολόκληρα χρόνια, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν κυκλοφορήσει και οι νέες κονσόλες (PlayStation 6, Xbox κλπ.). Αυτό σημαίνει ότι το platinum trophy ή το 1000 gamerscore για τους χρήστες του Xbox, δε θα είναι εφικτό μέχρι τον Απρίλιο του 2032.

Από την άλλη, υπάρχει ένας τρόπος που πιθανώς θα ξεκλειδώνει το τρόπαιο και αυτό είναι να αλλάξετε το ρολόι της κονσόλας σας, σε 10 χρόνια από τώρα, καθώς ο χρόνος του “Super Go Outside”, μετράει μέσα από το εσωτερικό ρολόι της κονσόλας. Επομένως είναι πιθανό, αν απλώς ρυθμίσετε το ρολόι της κονσόλας σας σε 10 χρόνια από την τελευταία φορά που παίξατε το παιχνίδι, να ξεκλειδώσετε το τρόπαιο.

Το πλατινένιο τρόπαιο είναι το τελευταίο τρόπαιο σε κάθε παιχνίδι στο PlayStation. Μόλις ο παίκτης ξεκλειδώσει το δεύτερο έως το τελευταίο τρόπαιο, παίρνει μια πλατίνα, η οποία ουσιαστικά λέει στους άλλους παίκτες ότι αυτό το άτομο έχει επιτύχει 100% το εκάστοτε παιχνίδι.