Η πρώτη σπασμένη οθόνη χάρη στο Nintendo Switch Sports είναι γεγονός (BINTEO)

Σε λιγότερο από 24 ώρες
30 Απριλίου 2022 17:04
Η πρώτη σπασμένη οθόνη χάρη στο Nintendo Switch Sports είναι γεγονός (BINTEO)

Το Nintendo Switch Sports κυκλοφόρησε στις 29 Απριλίου για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, φέρνοντας στο σύστημα την δημοφιλέστερη εμπειρία του Wii. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να έχουμε την πρώτη σπασμένη τηλεόραση!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο streamer 63man έπαιζε live τον αθλητικό τίτλο της Nintendo στο Twitch, χωρίς να ακολουθεί την υπόδειξη για τα προστατευτικά λουράκια που πιάνουν τα Joy-Cons στους καρπούς. Έτσι, σε έναν απαιτητικό tennis γύρο το ένα χειριστήριο του έφυγε από τα χέρια και προσγειώθηκε ακριβώς εκεί που δεν έπρεπε, δηλαδή στην οθόνη του, την οποία φυσικά και έσπασε.

Μπορείτε να δείτε το ξεκαρδιστικό ή επίπονο (ανάλογα την ενσυναίσθηση του καθενός) στιγμιότυπου του live stream μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, το ατύχημα του streamer ξυπνά αναμνήσεις από μια άλλη εποχή. Στις αρχές της γενιάς του Wii τα περιστατικά με τα Wii Remotes που καρφωνόντουσαν στις τηλεοράσεις από απρόσεκτους παίκτες είχαν γίνει τρομερά συνηθισμένο φαινόμενο, σε βαθμό που υπήρξαν μέχρι και ρεπορτάζ από μέσα όπως το BBC για το θέμα. Έτσι, περίπου δύο χρονιά μετά την αρχική κυκλοφορία του συστήματος, η Nintendo κυκλοφόρησε το Wii Remote Jacket, ένα αξεσουάρ σιλικόνης το οποίο παρείχε καλύτερο grip για το χειριστήριο, αλλά και μεγαλύτερη προστασία σε περίπτωση που φύγει από τα χέρια κάποιου παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Nintendo Switch περιλαμβάνει μέσα στη συσκευασία του ένα αξεσουάρ με λουράκι για τα Joy-Cons, ενώ και το Nintendo Switch Sports δείχνει ένα σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα πριν ξεκινήσει. Όπως φαίνεται, ωστόσο, όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν την σπασμένη οθόνη του streamer.

Με αφορμή, λοιπόν, το συμβάν, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο και να απολαύσετε μερικά compilations ατυχημάτων από την motion controls εποχή του gaming μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν.