Το Stray, το παιχνίδι του PS5 που παίζετε ως γάτα, έχει νέο πλαίσιο κυκλοφορίας

Καθώς και άλλα δύο indies
29 Απριλίου 2022 23:33
Το Stray, το παιχνίδι του PS5 που παίζετε ως γάτα, έχει νέο πλαίσιο κυκλοφορίας

Μέσα από ένα νέο tweet του PlayStation, μόλις μάθαμε πότε περίπου θα κυκλοφορούν τρία πολύ ενδιαφέροντα indie παιχνίδια, τα Stray, We are OFK και Cult of the Lamb.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από ένα πολύχρωμο teaser βίντεο, η εταιρία επιβεβαίωσε πως το Stray θα καταφθάσει στις κονσόλες του PlayStation οικοσυστήματος, PS4 και PS5, αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε απλά ότι το παιχνίδι αναμένεται στις αρχές του 2022, αλλά πλέον έχουμε ένα πιο ξεκάθαρο πλαίσιο κυκλοφορίας.

Συγχρόνως, και ο indie τίτλος We are OFK θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Από την άλλη, το Cult of the Lamb που μέχρι πρότινος ήταν προγραμματισμένο για “αργότερα μέσα στο έτος” πλέον αναμένεται το φθινόπωρο. Η σχετική δημοσίευση του PlayStation παρακάτω.

Για την ιστορία, το Stray είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των gamers από την αρχική του ανακοίνωση χάρη στο πολύ ιδιαίτερο concept του. Συγκεκριμένα, διαδραματίζεται σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο όπου μόνο οι γάτες έχουν επιβιώσει. Οι παίκτες χειρίζονται, λοιπόν, μια τέτοια αξιολάτρευτη γάτα, η οποία έχει χαθεί από την οικογένειά της και προσπαθεί να επιβιώσει στον ξεχασμένο και σκουριασμένο κόσμο των ρομπότ, επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη μας, πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο gameplay βίντεο του παιχνιδιού.